Κοπή Πίτας 2019 – Report

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00 το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας καθ. Γκανάτσιου Στέργιου, των Αντιπρυτάνεων καθ. Μαρόπουλου Στέργιου, καθ. Χαριτούδη Γεωργίας και καθ. Σαριαννίδη Νικολάου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο σύμβουλος του Φοιτητικού Παραρτήματος καθ. Μιχάλας Άγγελος, η πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής καθ. Καλογηράτου Ζαχαρούλα, όπως και καθηγητές του τμήματος και του Ιδρύματός μας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες του παραρτήματος την χρονιά που πέρασε, τα σημαντικότερα project που υλοποιήθηκαν και έγινε αναφορά στους στόχους της φετινής χρονιάς. Τα σχόλια που αποκόμισε η ομάδα τόσο από την Πρυτανεία, όσο και από τους καθηγητές του Ιδρύματος ήταν πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον της ομάδας.

Ο τυχερός της ημέρας που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο φοιτητής Νάτσης Παναγιώτης στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία την φετινή χρονιά. Το δώρο ήταν ένα βιβλίο με τίτλο “Ξεκινήστε από το Γιατί” του Simon Sinek καθώς και ένας Raspberry PI 3, ευγενική χορηγία του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.