Arduino Day 2019

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» σε συνεργασία με το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, διοργανώνουν το Arduino Day 2019 στους χώρους του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

Το Arduino Day είναι παγκόσμιος εορτασμός αφιερωμένος στη δημιουργία του Arduino και φέτος θα διεξαχθεί σε πάνω από 40 περιοχές σε όλο τον κόσμο, μια από αυτές είναι η Καστοριά.

Το Arduino Day αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους λάτρεις του ελεύθερου λογισμικού-λογισμικού ανοιχτού κώδικα (Open Software) αλλά και του ελεύθερου υλικού (Open Hardware), όπως τους δημιουργούς του Do It Yourself (DIY), εκπαιδευτικούς, φοιτητές και το ευρύ κοινό που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το Arduino.

Το Arduino Day 2019 θα φέρει κοντά όλους τους δημιουργούς που θέλουν να παρουσιάσουν τα έργα τους. Στην εκδήλωση θα υλοποιηθούν πληθώρα παρουσιάσεων θεωρητικών και εργαστηριακών πάνω σε θέματα σχετικά με το Arduino.

Για το λόγο αυτό καλούμε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του Arduino αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν το γεμάτο δυνατότητες κόσμο του Arduino να συμμετέχουν στην εκδήλωση, καθώς και οποιαδήποτε εταιρία επιθυμεί να στηρίξει αυτή μας την ενέργεια.

Δήλωση συμμετοχών έως τις 28/2/19.

Ανακοίνωση προγράμματος στις 4/3/19.