Report Arduino Day 2019

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» σε συνεργασία με το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά διοργάνωσαν με επιτυχία την ημερίδας με θέμα «Arduino Day 2019», η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στους χώρους του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά. Ως διοργάνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Hellas Digital για την διάθεση να μας παρέχουν το Arduino Starter Kit που κληρώθηκε την ημέρα εκείνη και το T-Shirt Club Καστοριάς που μας υποστηρίζει τόσα χρόνια και μας παρείχε τις μπλούζες της οργανωτικής επιτροπής.

Ακόμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Τζήμα Δημήτριο Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας όπου μας στήριξε στην διοργάνωση και πραγματοποίησε την παρουσίαση «Αξιοποίηση του Arduino στην Α’ βάθμια και Β’ βάθμια Εκπαίδευση».

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες που έλαβαν μέρος. Την κ. Κεντεποζιδου Ελένη με το έκθεμα CNC, το ΕΠΑΛ Γρεβενών και την καθηγήτρια Λιάνα -Τολίκα Βασιλική όπου με τους μαθητές της παρουσίασαν το project Ρομποτικός Βραχίονας και τον κύριο Ντούλα Δημήτριο με τα Ραδιοερασιτεχνικά του εκθέματα με Arduino.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους τους συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την ημερίδα, όλους όσους δούλεψαν για να πάρει σάρκα και οστά το Arduino Day 2019 καθώς η ημερίδα προσκόμισε θετικά σχόλια από τους φοιτητές και από Καστοριανούς επισκέπτες που παρακολούθησαν τα workshops και είδαν τα εκθέματα.

Τέλος, να ευχηθούμε ξανά συγχαρητήριά στον νικητή της κλήρωσης για το Arduino Starter Kit, Ραφαήλ Γκίρνη. Ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός!