Introduction to Augmented Reality

Στα πλαίσια του IEEE Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι και τις 17 Μαΐου 2019, από το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, διοργανώνεται Workshop με σκοπό την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις AR τεχνολογίες μέσω της πλατφόρμας Unity & Vuforia.

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαΐου και ώρα 11:00 στην αίθουσα Β12 από τον Σταυρακάκη Γεώργιο, επί πτυχίω φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, θα γίνει εισαγωγική παρουσίαση για το τι είναι Επαυξημένη Πραγματικότητα και θα παρουσιαστούν όλα τα εργαλεία που χρειάζεται κάποιος για να δημιουργήσει μια Android AR εφαρμογή καθώς θα γίνει και υλοποίηση ενός AR Project.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να προσέλθουν με τον υπολογιστή τους, έχοντας εγκαταστήσει όλες τις απαραίτητες εφαρμογές που θα τους αποσταλούν με email αμέσως μετά την εγγραφή τους.

Οι εγγραφές θα γίνονται στον χώρο του διδακτηρίου, στο περίπτερο του ΙΕΕΕ από Δευτέρα 13 Μαΐου έως Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρες 11:00 μέχρι 15:00.