Συγγραφή Επιστημονικών Κειμένων με το LaTeX

Στα πλαίσια του IEEE Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι και τις 17 Μαΐου 2019, από το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, σε συνεργασία με την προϊσταμένη του τμήματος κα Καλογηράτου Ζαχαρούλα και με τους καθηγητές κ. Σίσια Γεώργιο και κ. Βασιλειάδη Γεώργιο διοργανώνεται Workshop με σκοπό την εξοικείωση με το LaTeX.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του LaTeX με θέμα “Συγγραφή Επιστημονικών Κειμένων με το LaTeX” στην αίθουσα Β2 από την κα Καλογηράτου Ζαχαρούλα, τον κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και τον κ. Σίσια Γεώργιο, με σκοπό οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν το LaTeX και τις χρήσεις του στην Πληροφορική και τα Μαθηματικά. Έπειτα θα ακολουθήσει Workshop, κατά την διάρκεια του οποίου, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υλοποιήσουν ορισμένα παραδείγματα με σκοπό την εξοικείωσή τους με το LaTeX.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, γι’ αυτό παρακαλείσθε να φροντίσετε για την έγκαιρη εγγραφή σας από το περίπτερο του ΙΕΕΕ στο χώρο του διδακτηρίου από Δευτέρα 13 Μαΐου έως Τετάρτη 15 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.