WordPress for beginners – Make your first personal site!

Το Women in Engineering συμμετέχει στο IEEE Week 2019 που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι και τις 17 Μαΐου, από το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Τμήματος  Πληροφορικής  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 15:00 στον χώρο του Διδακτηρίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά (κτήριο εργαστηρίων) θα πραγματοποιηθεί Coffee Talk οπου όσοι/ες θέλουν μπορούν να ενημερωθούν για το Women in Engineering και τις δράσεις του.

Έπειτα στις 17:00 στην αίθουσα Β1 θα πραγματοποιηθεί workshop με θέμα “WordPress for beginners – Make your first personal site!” από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και μέλη του WiE, Γκόλα Κλεοπάτρα και Χυτήρη Χρήστο. Στο workshop θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα WordPress site από το μηδέν, το οποίο θα φιλοξενήσει το βιογραφικό και το portfolio σας και θα αποτελέσει ένα πρώτο βήμα για τη δημιουργία του personal branding σας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Μαΐου από τις 11:00 έως 15:00 στο περίπτερο στο χώρο του διδακτηρίου.