Ασφάλεια και Διαχείριση Κωδικών Πρόσβασης

Το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά διοργανώνει ημερίδα με θέμα την Ασφάλεια και Διαχείριση Κωδικών Πρόσβασης, η οποία θα διεξαχθεί  στις 14 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom στον σύνδεσμο: https://zoom.us/my/uowm.p31.

Η ημερίδα έχει ως στόχο τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης, την ασφάλεια τους και τη χρήση εφαρμογών διαχείρισης κωδικών. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχουν οι κωδικοί πρόσβασης, τρόποι πρόληψης, όπως το 2FA (Two-Factor Authentication) και η χρήση προγραμμάτων για την προστασία και τον έλεγχο κωδικών πρόσβασης, με τη χρήση του εργαλείου BitWarden.

Την ημερίδα θα παρουσιάσουν ο κος. Νικολάου Σπυρίδων, Λέκτορας του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο Μουρτζούκος Αθανάσιος επί πτυχίω φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Καλούνται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στον σύνδεσμο: https://zoom.us/my/uowm.p31.