Report: IEEE Day 2020

Το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά διοργάνωσε την πρώτη του εκδήλωση διαδικτυακά για το νέο ακαδημαϊκό έτος και γιόρτασε τη δημιουργία του παγκόσμιου οργανισμού τεχνολογίας ΙΕΕΕ, με την εκδήλωση IEEE Day 2020, Kastoria. Το θέμα της εκδήλωσης για ακόμα μια χρονιά παγκοσμίως ήταν “Leveraging Technology for a Better Tomorrow”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 μέσω της πλατφόρμας Google Meet. Η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων από την πρόεδρο του φοιτητικού παραρτήματος Γεωργία Φασουλά και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι δράσεις του φοιτητικού παραρτήματος από τον Χρήστο Αναστασίου, Ταμεία του φοιτητικού παραρτήματος. Έπειτα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τις παροχές του ερευνητικού εργαστηρίου από τον Θάνο Μουρτζούκο, Αντιπρόεδρο του φοιτητικού παραρτήματος. Και τέλος, έγινε η παρουσίαση με τις δράσεις του affinity group Women in Engineering του φοιτητικού μας παραρτήματος από την Ναταλία Ζουρνατζή, Publicity του affinity group και την Μαριάννα Μπόσιακα, Web Mistress του affinity group.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές μας για την συμμετοχή τους και όλους εσάς που μας στηρίζετε σε κάθε μας δράση!