Βράβευση του Φοιτητικού Παραρτήματος του ΙΕΕΕ

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το φοιτητικό παράρτημα του IEEE του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά για τρίτη συνεχή χρονιά έλαβε το IEEE Regional Exemplary Student Branch Award 2020.

Το IEEE Regional Exemplary Student Branch Award είναι ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία που δίνεται κάθε χρόνο στα φοιτητικά παραρτήματα ΙΕΕΕ παγκοσμίως, τα οποία έχουν επιτύχει τους στόχους του Ινστιτούτου έχοντας αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, την τεχνολογία προς όφελος της ανθρωπότητας. Για την επίτευξη των στόχων αυτών, το φοιτητικό παράρτημα διοργάνωσε τεχνολογικές δράσεις που είχαν σαν στόχο την προώθηση νέων τεχνολογιών τόσο για τους φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής όσο και για την τοπική κοινωνία.

Για το βραβείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το τμήμα Πληροφορικής και τον Counselor μας καθηγητή Άγγελο Μιχάλα που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας τις δράσεις μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Νάντια Νικήτα, πρόεδρο του IEEE Greece Section, για τη συνεχή στήριξη καθώς και για την υποστήριξή της για τα φετινά βραβεία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του φοιτητικού παραρτήματος που με την θέληση και τις δράσεις τους ήταν η κινητήριος δύναμη για αυτή τη διεθνή διάκριση.