Report: IEEE Day 2021

Για ακόμη μια χρονιά το Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, γιόρτασε την ίδρυση του παγκόσμιου οργανισμού IEEE με την εκδήλωση IEEE Day 2021, Kastoria. Το θέμα της εκδήλωσης παγκοσμίως ήταν “Leveraging Technology for a Better Tomorrow”.

Η εκδήλωση έλαβε θέση διαδικτυακά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων από τον πρόεδρο του φοιτητικού παραρτήματος Αναστασίου Χρήστο, όπου παρουσίασε και τις δράσεις του φοιτητικού μας παραρτήματος. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τις δράσεις του Affinity Group Women in Engineering του φοιτητικού μας παραρτήματος από την Γκόλα Κλεοπάτρα. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε μια παρουσίασή για τις παροχές του ερευνητικού μας εργαστηρίου από τον Θάνο Μουρτζούκο.

Στα πλαίσια των δράσεων μας για τον εορτασμό του ΙΕΕΕ Day, πέρα από τη διαδικτυακή εκδήλωση, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και δια ζώσης σε αίθουσες του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά (τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του Covid-19) τις δράσεις του φοιτητικού μας παραρτήματος, όπου αρκετοί φοιτητές έδειξαν ενδιαφέρον με την παρουσία τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους και όλους εσάς που μας στηρίζεται σε κάθε μας δράση!